Cele de mai jos sunt doar niste sugestii pentru cei care tin la partea lor clasica si vor sa o aduca la zi. Si unde cheia este simplitatea si decenta.

Suntem tineri si purtam jeans. Tocmai de aceea, cel mai bine va sta un sacou destructurat langa cea mai clasica pereche de jeansi pe care o ai. Plus o camasa cu / sau fara pulover suprapus intre cele doua.

Daca ploua sau esti suparat….glumesc. Vineri si sambata seara este despre iesit in oras – nu ploua niciodata. Un pantalon gri si o jacheta neagra sunt binevenite langa o camasa alba, simpla, button-down sau nu. Ia si o batista din matase la piept. Daca e racoare si o esarfa, Cu pantof negru in picioare. Sau pantof sport. Ai de dansat, nu?

Pentru serile la o terasa sau pentru cocktail-uri la margine de lac, sacourile checked-plaid (imprimeuri in carouri) asezate langa o pereche de pantaloni din tonuri complementare si o camasa cu ceva culoare in ea – roz pal, este o combinatie castigatoare, In picioare putem purta pana la gama de loafer.

Simplu, nu?

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi povesti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de a te imbraca in varianta ta cea mai buna. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/