VREAU SA FIU UN DOMN IN 5 PASI

A fi domn nu se demodeaza niciodata. A fi domn nu este o latura a personalitatii, nu este nici macar un sistem pe care-l activezi sau opresti dupa bunul plac. A fi domn este un stil de viata. Aceasta capacitate se dobandeste prin exercitiu, asemenea unui antrenament dintre cele mai dure. La sfarsitul lui, vei regasi noua ta forma, un barbat mult imbunatatit, ale carui trasaturi fizice, de caracter si de spirit, sunt aproape de maximul posibil.

A fi domn se invata dupa o serie de proceduri obligatorii: constientizarea respectului de sine, definirea unui stil personal, igiena corporala si efort fizic la cote superioare, maturizare, limbaj corect si adecvat, invatarea conectarii sociale si de business cu ceilalti, definirea lucida a unui scop, o minte deschisa, tinerea cuvantului dat, rasplatirea favorurilor, curatenie spirituala si o cultivarea unei doze imense de personalitate.

A fi domn inseamna atingerea potentialului maxim. Aici, la Domni de Romania, am dezvoltat in ultimii 10 ani o practica aplicata pe fiecare client in parte. Rezultatele sunt dintre cele mai benefice si vizibile pentru fiecare dintre acestia: o viata traita la adevaratul potential, directii corect alese, decizii castigatoare, transformari spectaculoase.

Doresti sa faci parte din comunitatea celor care se remarca in societate prin valori peste medie? Acceseaza programul nostru de training “Fii un domn in 5 pasi” si vei avea parte de suport profesionist din partea echipei Domni de Romania. Incepe astazi! Timp de cinci sedinte vei trece prin transformari pe care ti le doresti de multa vreme.

Coaching One-to-One
Sunt sedinte de pana la 3 ore in care se analizeaza intr-o discutie fata in fata stilul la care trebuie sa ajunga cel ce doreste o upgradare in plan personal sau profesional.

In functie de fiecare caz, se poate suplimenta cu elemente vestimentare individualizate sau cu sedinte de proba pentru diverse stiluri.

Corporate coaching
Pachet adresat companiilor si corporatiilor ce doresc plus valoare la nivelul imaginii angajatilor sai.

Pachetul cuprinde workshop-uri pe teme specifice, agreate de comun acord sau conferinte de o zi intreaga (10 – 18), in care se face o trecere completa si o descriere amanuntita a tuturor elementelor vestimentare masculine pe care le cuprind aparitiile publice.

Contacteaza acum!

Solicitarile pentru oricare din serviciile expuse anterior se pot face contactandu-ne la email [email protected] / telefon: 0732 422 478

* Serviciile oferite sunt valabile in Bucuresti si zona limitrofa incepand cu 16 Ianuarie 2016. Pentru solicitari in tara, relatii pe email.
Contacteaza acum!