Toamna este timpul in care incepe sa fie vorba despre confort termic. Si peste camasa este nevoie repede de ceva care sa tina de cald in diminetile din ce in ce mai racoroase.

Primul impuls este un pulover sau o jacheta. Nu zic ba, dar daca te uiti de jur imprejur in birou, in tramvai sau in metrou, toti poarta aceste doua piese, care mai de care mai nereusite: pulovere ba in culori aproape de nedefinit: “ou de rata”, kaki, gri – parand toate murdare si geci cu doua numere mai mari, mai degraba pe post de sac decat de haina.

In conditiile date, alegerea corecta si rapida si numai pentru a te extrage din marea masa, rmane jacheta sport. Aceasta este acea specie de sacou, independenta de costum, care face foarte mult sens langa o pereche de pantaloni in contrast si o pereche de pantofi maro. Ea completeaza fericit in garderoba prezenta blazerului cu butoni metalici. O poti insoti de o cravata pentru mersul la birou sau o poti purta ca atare, pentru un look mai relaxat, fara accesoriu la gat.

Fie ca este simpla, fie ca este din gama celor cu imprimeu, alegerea pantalonilor se face din gama celor simpli, in contrast (culoarea pantalonilor se poate inspira si din una dintre culorile imprimeului sacoului), dar care pastreaza aceeasi textura cu sacoul.

Reteta de fata este foarte valabila pentru mediul de business romanesc, acolo unde, costumul din doua piese, desi impus prin norme interne de cod vestimentar, este o raritate.

Daca nu te descurci in alegerea combinatiilor vestimentare castigatoare fa-ti rezervare acum pentru a consulta expertiza specializata in domeniu: [email protected] / 0732422478.