Negru este pentru seara in materie de pantofi. Cu o rara exceptie – departe, peste Canalul Manecii, in Londra si in business se poarta negru si peste zi. Dar Londra e departe. Peste zi, purtam maro. In toate nuantele si la nivelul tuturor modelelor.

Aceasta este logica teoretica.

Cazul 1: double monk negru. Prea casual ca sa fie purtat seara, prea negru pentru a fi purtat peste zi, Nu de alta, dar am trei perechi……pardon – aveam trei perechi pana acum 10 minute. Nu intelegeam de ce au praf pe ei – pentru ca tin la a purta corect pantofii. Sunt gata ambalate, merg spre portbagajul masinii pentru a fi donati. ¬†Ceea ce te indemn si pe tine sa faci periodic cu incaltarile care sunt nepurtate vreme indelungata sau iti prisosesc – pot incalzi picioarele unui om mai putin norocos decat tine. Si am castigat si spatiu pe rafturile de pantofi.

Cazul 2: ghetele cu talpa subtire, lipita. Ma tot uitam la ele de ceva vreme. Erau in spatele unor ghete gen Dr. Martens si parca nu se mai vedeau. O linie eleganta, un caramb de vreo 8 cm, sireturi din piele,un bombeu usor alungit si…o talpa subtire, lipita. Nu, Nu bun. Gheata, prin insasi desenul ei, chiar daca “se adreseaza” unui costum, ar trebui sa aiba talpa usor mai groasa. Fac exceptie cei care nu sunt foarte inalti si care ar trebui sa aiba talpi in concordanta cu volumul detinut.

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi poveti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de ce pantofi porti in picioare. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/

#thoghtsoftheday