Imi place cand doua lumi, in mod asumat, isi dau mana in mintea creatorului pentru a scoate la iveala ceva destept. In cazul de fata, asimilez destept cu ideea de confortabil si durabil.

Asa cum ma stii, raman un clasic, mereu adus la zi. Intre piesele de rezistenta ale clasicului masculin raman pantofii, asa cum ii stim: oxford, brogues, derby, monks, loafers, etc. Sunt buni, sunt trainici, ofera plusul de imagine dorit. Ce nu prea ofera – si asta o stiu pe picioarele mele – este confort la drum lung sau la parcurs distante de peste 5 km pe zi.

Asta, in conditiile in care presupunem ca ai in picioare un pantof care nu roade, nu te bate, nu aluneca, deci nu te enerveaza. Caci in cazul aparitiei acestui fenomen neplacut, pantoful este de aruncat.

Ce-mi place in zilele astea este alaturarea fericita intre clasic si modern la nivelul stilizarii pantofului. Intalnesc pe din ce in ce mai multe rafturi variante de fata clasica si talpa sport. Nu pot sa-mi refuz un vot pozitiv pentru ei. Chiar imi plac si de ce sa ascund, am achizitionat deja multe dintre perechi. Nu am sa le pun langa costumele mele, dar sigur isi vor gasi locul langa pantalonii de primavara/vara, langa bumbac sau largind orizontul, langa orice fel de pantalon care nu are dunga.

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi povesti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de a te imbraca in varianta ta cea mai buna. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/