Daca te bate pantoful, iti ratezi ziua. De aceea, comoditatea incaltarilor este un subiect foaaaaarte important.

Vad pe rafturile magazinelor tot felul de modele: de la wing-tip (bot de rata), pana la Blucher (forma deschisa, lata), in zona bombeului frontal. Din tot segmentul acesta, ar trebui inainte de orice sa probezi si sa vezi ce ti se potriveste. Legendele de oras cu “se lasa, e din piele” sau “sigur purtati atat, nu va strange” sunt cuvinte de vanzator care vrea sa-si vanda marfa si atat. Tu probeaza si achizitioneaza in consecinta de cauza: doar daca iti vine pantoful.

Privita din alta perspectiva functional-estetica, ar trebui sa iei in considerare un aspect foarte relevant in discutie: PANTOFUL SE ASORTEAZA CU STATURA PURTATORULUI.

Nu e nici o gluma la mijloc – e doar fapt: o persoana inalta poate purta un pantof usor alungit cu o talpa mai subtire de pana in 7 mm, pe cand o persoana voluminoasa, ar trebui sa poarte un pantoful cu botul scurt, englezesc si cu o talpa voluminoasa de pana la 10 mm.

Principiul desprins din aceste randuri este ca un pantof este in directa proportie cu volumetria purtatorului: cu cat purtatorul este mai inalt si mai corpolent, cu atat pantoful este mai scurt si cu talpa mai groasa.

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi povesti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de a te imbraca in forma ta cea mai buna. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/