Pantofii chiar sunt o investitie si ar trebui tratati ca atare. Gandeste-te doar, ca intr-o logica fireasca, atunci cand pleci la cumparaturi, spre 50% din valoarea achizitiei, ar trebui sa fie pantofii. Tocmai de aceea, viata lor ar trebui protejata astfel:

1.Nu purta aceeasi pereche de pantofi doua zile la rand – daca sunt din piele, ar trebui sa fie lasati sa-si revina. Altfel, incep sa se labarteze in dimensiuni – mai ales cei nu foarte bine lucrati.

2.Daca se uda, din ratiuni meteorologice, scoate-i din picioare si pune-le inauntru ceva care gen ziar sau revista veche – celuloza absoarbe toata umezeala din interiorul pantofilor. Nu-i plasa langa o sursa directa de caldura, caci uscarea brusca a pielii umezite tine sa o transforme pe aceasta intr-o piele casanta, care la prima purtarea ar putea sa crape.

3.Dupa uscarea acestora, monteaza sanuri in interiorul pantofilor, pentru o viata mai lunga. Daca sunt si din lemn e si mai bine, caci lemnul ajuta la extragerea mirosurilor neplacute rezultate din purtarea acestora.

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi povesti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de a te imbraca in forma ta cea mai buna. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/