Nici nu mi-am dat seama cand au trecut. Asta. Este din povestea fara alcool si fara sucuri de orice fel – caci raul este la fel de mare ( vreo 7 ani au trecut de atunci, cu foarte rare exceptii), fara tigari (vreo 6 ani, ca tot era singurul lucru pentru care ieseam din casa la -20 grade si asta ma facea foarte slab in constiinta). Acum, fata carne procesata – fara pui, fara vita, fara porc. Peste, cand si cand, dar si acela ales din balta cea corecta.

Da, mi-au sarit deja in cap – “…o sa mori, o sa mori, vei avea ameteli, corpul este facut sa consume carne, ai deficit de vitamina B, etc”. M-au plictisit. Mie mi-e bine. Cred ca este singurul barometru pe care orice om normal ar trebui sa-l urmeze.  Nu sunt nutritionist, dar nu vad vreun doctor de specialitate sau alta care sa-mi ateste sau sa-mi infirme o stare de constienta pe care o posed.

Analizele sunt dintre cele mai bune, respiratia este alta, greutatea s-a diminuat. S-a intins si pielea, nu mai are fel de fel de iritatii rosii, cuperoza a disparut aproape definitiv. Mersul la toaleta e ceva rapid si placut, somnul este mai scurt si mai intens. O stare de bine generala, o stare, parca, de pace.

Nu ascund, la inceput a fost sevraj. Si numai pe tema pe care o invoc mereu – barbatul aduce carne in pestera :)). Aduc in continuare, doar ca am descoperit cartofii rosii, pomelo, iaurturi baubile facute la tara, painea neagra cu seminte, etc.

Si mai recunosc ceva – n-a pornit de la mine. A pornit de la sotia mea, Oksana. Ea stie chestii. Le stie bine de tot si mi le-a transmis. Am aplicat si functioneaza. Cu totul.

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi poveti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de a manca intr-un mod corect. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/