O sa fiu scurt, pentru ca si ei, tipii astia cu moda, au fost la fel de scurti.

Acolo unde vezi dunga la pantaloni, nu se poarta pantof sport si nu se poarta mulat. Pantalonul cu dunga inseamna ca vreau sa arat privitorului ca am un pantalon ingrijit, care face parte dintr-o compozitie care se numeste costum. Chiar daca nu port costum, pantalonul cu dunga se insoteste obligatoriu de pantoful clasic.

Pe de alta parte – cu tot cu manifestari de gen in randul femeilor – pantalonul sport nu se poarta langa un pantof clasic. A fost si Doamne ajuta, a trecut, un trend intre femei anii trecuti in care cele trei dungi de la Adidas se regaseau langa un spectaculos pantof stiletto. Nimic altceva decat o prostie.

In aceeasi logica, am zarit alaturarea pantalonului din jerseu sau bumbac elastic, specific unui compleu pe care il denumim generic trening, cu snur in talie, langa o camasa si un sacou – nimic mai hidos. Da, s-a incercat o struto-camila, in sensul in care acest gen de pantalon este restilizat si adus mai aproape de corp. Rezultatul ramane acelasi.

Incearca sa pastrezi o logica a ceea ce alaturi – sport / sport, clasic / clasic. Ruperea filmului, invocand tendinte, te duce repede in ridicol.

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi povesti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de a te imbraca in varianta ta cea mai buna. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/