1. Nu purta galben si / sau verde. Evita griul. Mi le-a atestat un om care lucreaza in televiziuni de peste 20 ani. Urmarind mai atent ecranul dupa dobandirea acestor informatii, am realuzat ca cele trei nuante deranjeaza la privit si fac din purtator un personaj tern, nesubliniat.

2. Nu purta dungi sau caroiaje fine – blureaza imaginea pentru ca intra in rezonanta cu unda de transmisie si frecventele cromatice suprapuse creeaza un efect deranjant pentru ochi.

3. Nu uita sa bagi poalele sacoului sub sezut. Haina costumului de serie are o dinamica ciudata la momentul asezarii pe un scaun – umerii se ridica aproape nenatural. Daca reusesti sa faci gestul de mai sus, el va ramane fixat si vei evita o imagine caraghioasa pe prim-planul tau.

4. Nu face gesturi bruste sau largi- camera video tinde sa dubleze efectele miscarii surprinse la tine. Misca usor capul si explica ajutandu-te de maini cu gesturi restranse, asezate.

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi povesti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de a te imbraca in varianta ta cea mai buna. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/