Pariul perioadei asteia, nici vara, nici primavara, nici toamna, nici iarna este jacheta derivata din cea militara M65. Fireste, in varianta ei moderna, nu are atatea intarituri, captuseli si atat de mult bumbac impermeabilizat. Pe a mea mi-am luat-o acum ceva ani de la un mic magazin de pe stradutele Romei si tare mi-a prins bine peste ani – este foarte versatila, e usoara si nu se uda, daca o ploaie torentiala ma gaseste in mijlocul orasului.

Ce e si mai frumos de atat este ca merge alaturata la aproape toate stilurile – sport, casual, office, chiar si business relaxat. O pot pune langa o pereche de New Balance, in egala masura cu a o pune langa o pereche de pantofi brogues de un maro intens. Deasemenea pot arunca un sacou pe sub ea, daca e racoare afara, pentru ca lungimea ei – un pic peste fund, avantajeaza acest fapt. Nu e nimic gresit in a aseza chiar o cravata la camasa de sub sacou.

O esarfa este oricand binevenita lnga o astfel de jacheta. Ba, daca imping un pic nota catre extrem, ma pot intoarce in manifestare vestimentara catre radacina hainei – zona military si pot alatura o pereche de blugi si o pereche de bocanci, alaturi de un tricou kaki si o sapca.

Iubesc elementele vestimentare versatile – imi lasa spatiu in garderoba pentru ca inlocuieste multe alte modele mai greoaie sau mai putin uzitate pe o scara atat de larga a combinatiilor.

Pretul pentru un astfel de exemplar cred ca pleaca in piata de la vreo 700 Ron pentru un exemplar reusit. Nu uita: bumbac impermeabilizat, umar moale, croiala destructurata, lungime peste fund. Ca si culoare, alege ceva deschis – crem sau gri deschis – va face, astfel, mult sens cu orice nuanta de bleumarin a pantalonului, contrastul evident subliniind prezenta ta vizuala.

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi povesti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de a te imbraca in varianta ta cea mai buna. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/