A inceput cand, nu stiu cum, barbatii au inceput a vrea sa semene cu femeile: pantaloni mulati, haine stramte pe corp, umeri mici, fusiformi, filiformi. Si poale scurte la sacou. Asa, deasupra fundului.

Nu vreau sa-mi spuna cineva ca am ceva cu minoritatile sexuale, dar de acolo vine desenul asta. Sunt barbat – intorc capul dupa femeie pentru ca are fundul acela bombat. E in genele noastre. Si ea, femeia mi-l arata sub toate formele: blugi cu talie joasa, mulati pe trup, joc de simetrii, fuste scurte, costume cambrate, decoltee generoase. Dar funduri de barbat care rasar sprintare de sub poale prea scurte de sacou? De ce?

Presupun, ca unii dintr-o anumita minoritate sa se recunoasca intre ei, sa se adulmece. Ca pentru restul, noi astia, din ce in ce mai putini, care umblam cu femei, am nevoie de sacou pana sub fund si numai pentru ca sunt barbat si pialele astea sunt parte integranta din constructia mea piramidala.

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi povesti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de a te imbraca in varianta ta cea mai buna. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/