Carourile, asa cum ele apar in imprimeul costumelor barbatesti, dau o nota aparte compozitiei. Au mai multe denumiri, in functie de marime, culoare, desen: glenplaid, windowpanel, ckeckered plaid, blanket plaid, Prince of Walles, tattersall, etc.

Nu este nevoie sa tii minte aceste denumiri, ci doar cum sa te folosesti de ele. Fireste, inainte de orice, caroiajul din imprimeul hainei, o impinge pe aceasta in afara zonei formale, catre business si casual. Astfel, trebuie avut in vedere forma corpului – caroiajele mari volumizeaza, adauga centimetri buni in orizontala hainelor. Cei grasi ar trebui sa le evite. Carourile mari raman alegerea corecta pentru un corp mai silfid sau pentru un costum foarte bine croit.

Carourile mici – de exemplu ckeckered plaid – pot fi purtate si de cei mai corpolenti, caci desenul lor disipa lumina, volumul perceput de privitor fii d diminuat. De preferat in alaturare cu o pereche de pantaloni uni, cusuti impecabil.

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi povesti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de a te imbraca in varianta ta cea mai buna. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/