Acesta e un fapt – putini spre foarte putini romani poarta costum. Marea majoritate poarta tricou sau bluza, blugi si pantofi sau bocanci. Numic rau in a fi comod. Dar si comoditatea are forma ei corecta.

Comod nu inseamna sleampat. Neingrijirea vizuala te duce sau te tine deja in zona saraciei. Peste tot in lume este la fel – celui prost imbracat nu i se acorda credibilitate. Antonimul lui prost imbracat, in cazul de fata, este corect imbracat.

O camasa alba salveaza multe situatii. Chiar purtata fara sacou sau cu manecile suflecate, pe masura sau nu, langa aceeasi pereche de jeans si eterna pereche de pantofi maro, tot ramane o diferenta majora si o clasa superioara, raportat la tricou.

Dupa acest prim pas, il poti face pe al doilea: sari din”adidasi” in pantofi. S-ar putea sa incepi sa fii bagat in seama de catre eventuali platitori ai serviciilor sau produselor tale. Excludem de aici, cu ingaduinta, zona IT. Dar si ei se lovesc de situatia “bine inbracat” cand s-au facut mari si vor sa vanda sau sa-si prezinte afacerea.

Nu stii cum sa procedezi pentru pasii urmatori? In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi povesti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de a te imbraca in varianta ta cea mai buna. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/