Hainele reprezinta o industrie de 14 trilioane de dolari la nivel mondial. Din bucata asta, eu spun ca meriti si tu o felie.

Daca stii ca ai inclinatii artistice, daca iti place frumosul in toate formele sale: sculptura, pictura, fresca, arhitectura, muzica, estetica, dans, lumea hainelor este o lume si pentru tine. Nici macar nu vorbesc de moda, ci de polarizarea adversa de fata: REGULILE.

In lipsa expunerii lor de catre moda, oamenii se simt devalizati financiar si tradati, un sezon dupa altul. Daca, in masa, ar cunoaste regulile si principiile hainelor, lumea, cel putin din punct de vedere vizual, ar fi un loc mai bun. In latura extrema a segmentului, din lipsa de orientare si informatie, lumea a clacat – se imbraca cu ce vrea. A se vedea populatia SUA sau mai aproape de noi, cea a Germaniei si Austriei.

La noi, romaneste vorbind, este nevoie de imagine. Romanii nu prea stiu ce inseamna, dar le place cum arata. Si de la acest “imi place”, incep demersuri sociale castigatoare pentru tine. Nu e vorba doar de “o pereche buna de pantofi” sau de “un blazer de calitate”. Argumentele de care are nevoie romanul de rand pot fi mult mai diverse. Poti, deci, intra in meseria asta chiar de maine. Oamenii specialisti in domeniul regulilor aplicate masculine sunt putini spre deloc la noi.

Fireste, ai nevoie de oaresice studii fundamentale, in baza carora sa-ti construiesti o notorietate. Nu e timpul pierdut. O poti face sub obladuirea mea. Si ce stiu foarte sigur ca inainte de a primi ceva din partea ta, stiu ca trebuie sa ofer. Si vei primi cu varf si indesat :).

Ce zic? Te bagi pentru o felie din tort?

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi povesti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de a te imbraca in forma ta cea mai buna. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/