Sacourile au doua tipuri de buzunare: ingropate si aplicate. La mare parte a sacourilor sport si blazerelor, buzunarele sunt aplicate. Au o forma de “U” si nu prezinta clapa de inchidere.

La toata zona de business si business-casual, buzunarele sunt ingropate. Punga lor se regaseste intre materialul sacoului si captuseala interioara. Le vezi cel mai bine la cele necaptusite. Nu uita ca aceste buzunare sut acolo ca sa fie functionale, de aceea, imediat dupa achizitia lor, ar fi bine sa rupi sigiliile pe care fabrica le aplica, cu un foarfece de mici dimensiuni.

Aceste buzunare ingropate pot fi drepte – ca la marea majoritate a sacourilor sau plasate intr-un unghi usor inclinat catre spate. Buzunarele inclinate creeaza pentru purtator iluzia unei talii mai inguate. Si cine nu-si doreste acest lucru?

In plus, simplul fapt ca sunt altfel decat cele drepte, e semn ca esti altfel, ca vrei ceva mai special decat media si ai ales ca atare. Poti opta pentru astfel de sacouri daca le gasesti la raft sau atunci cand iti faci o haina pe masura.

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi povesti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de a te imbraca in forma ta cea mai buna. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/