Pentru ca tot vine vara, sacourile cele groase si costumele din trei piese intra la naftalina. Reapar in prim plan asocierile pantalon – sacou, camasile pastel si pantofii maro, de zi. Loaferii, in special. Pana la suprapunerea de imprimeuri si texturi, hai sa pornim cu niste baze simple, de efect, rapide si de bon-ton despre a alatura culori.

Gri si albastru. Sunt cele mai la indemana – pantalonii de la costumul albastru se alatura sacoului de la costumul gri deschis. Si viceversa, Ca totul sa nu fie tern, alaturam o pereche de pantofi maro deschis si o camasa colorata. Nu foarte, caci picam in alte povesti.

Alb si albastru – pantaloni albi(sau crem) si blazer albastru. O combinatie de vara castigatoare in orice situatie: nunta la plaja, cocktail-uri de vara, piscine, iesit la tersa, iesit cu prietenii. Atentie la cei cu picioare groase – alegeti un material foarte subtire pentru pantalonul alb. Recomand pentru combinatia de fata blazerele destructurate si necaptusite.

Pantalonii visinii sau kaki impreuna cu un blazer deschis la culoare, in contrast – bleu, alb, verde pal. Ecuatia este usor mai complicata cromatic, dar prin exercitiu sustinut se poate ajunge la ea.

In ordinea enumerarii, de la 1 la 3, pantoful coboara de la semi-formal la sport. Asemenea si celelalte accesorii: batista, curea, sosete, ceas.

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi povesti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de a te imbraca in forma ta cea mai buna. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/