Hainele vor rezolva mereu datele tale metrice. Ideea este una ce tine de raporturi matematice: acolo unde este plus dai cu minus, iar acolo unde este minus, plusezi. Aici ma refer la forma si masura hainelor. Principiile se pastreaza la toate genurile de corp, dar examenele mari pentru cei care au ocupatia mea sunt extremele: cei foarte inalti, cei scunzi, cei slabi sau cei foarte grasi.

Pentru cei mici de statura, hainele alese corect ajuta imens. Printre altele, aceste persoane au de urmarit:

1. Lungimea camasii, lungimea manecii sacoului, a manecii puloverului, cardiganului, lungimea pantalonului, trebuie sa fie EXACTA – nu mai lunga de incheieturi (ale mainii sau piciorului).

2. Hainele suprapuse sau cele la doua randuri SUNT DE EVITAT. Prin constructia lor adauga in planul orizontal multi centimetri vizuali. In acelasi spirit, orice fractura vizuala a hainelor la nivel orizontal, nu face altceva decat sa apropie posesorul de podea. Iar un om mic de statura nu vrea sa fie si mai mic.

3. Oamenii mici de statura au de cele mai multe ori gatul scurt. In consecinta, camasile sunt cu guler scurt si jos, cu un singur nasture.  De preferat purtate deschise la cel putin primul nasture, “V”-ul frontal format fiind foarte relevant in discutie.

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi povesti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de a te imbraca in varianta ta cea mai buna. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/