Esti la plaja? Bravo! Bucura-te de soare, de apa. Meriti. Nu stiu cat de dificil ti-a fost alegerea tinutei pentru plaja, dar stiu ca este dificil sa alegi intre slip si sortul de plaja. Imi aduc aminte perioada copilariei cand cu totii purtam cu mandrie o pereche de slipi minusculi. Unii nu purtam deloc. Nu pot uita nici senzatia fara – este absolut minunata. Dar chestia cu nudismul e un cu totul alt subiect.

Ne-am adunat astazi sa vorbim despre ce ar trebui sa alegem intre cele doua. Fireste, primii care se vor ridica vor fi cei tineri si foarte tineri care, dat fiind varsta, perioadele lungi de antrenament si corpurile tonifiate, ar trebui sa opteze pentru slip. Acestia ascund doar ce este de ascuns si scot in evidenta, sectionand exact cele doua jumatati ale corpului, linia alungita a muschilor, talia, pieptul, umerii. In acest caz, al purtatorului de slip, procentul de grasime corporala este sub 10%. Orice mica diformitate este scoasa in evidenta de acest gen de accesoriu masculin.

Ei vin in forma simplificata sau in forma usor alungita, sub forma de boxer cu mult continut de elastan. Se usuca repede si aluneca bine prin apa, contribuind din plin prin forma lor la sedintele de inot.

Desi asa vad eu lucrurile. realitatea contrazice aceste idei. Din ce am observat, cea mai mare parte a celor ce fac plaja (aici vorbesc de cei tineri) opteaza pentru un pantalon scurt (sort), special destinat acestui decor. Pacat. Tineretea este bine sa fie etalata in toata splendoarea ei. Clar e doar o data in viata.

Pe de alta parte, exista sortul. Valabil pentru cei care nu poseda un corp cu date exacte. Lungimea sa ascunde si modifica vizual perceptia celui din fata noastra. In mod clar, daca datele metrice sunt unele care sar din capitolul “bun simt” nici un sort si nici un imprimeu nu mai acopera / ascunde nimic.

Alegerea iti apartine. Ca si in alte cazuri, marele argument in acest dosar este confortul personal.