Foarte valabil in cazurilor smoching-urilor, dar si al tuturor tinutelor care presupun formalitate: sala de bal, cocktail, business, business-casual, batista impaturita rectangular este prima dintre batistele barbatesti.

Pentru a prinde forma rectangulara, batista ar trebui sa fie din orice alt material decat matase. Matasea, prin moliciunea ei, nu asigura rigiditatea necesara pentru aceasta forma. In acest sens, se va folosi orice batista care are ca materie prima bumbacul sau inul.

In aceasta logica, din nicio garderoba nu ar trebui sa lipseasca aceasta batista din bumbac 30 X 30 cm, alba, care se alatura cu succes tuturor camasilor albe, chiar daca sunt neinsotite de cravata. Lipsa unei batiste de la piept devalizeaza imaginea de ansamblu a sacoului sau costumului purtat.

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi povesti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de a te imbraca in forma ta cea mai buna. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/