Pantalonii acestia din bumbac pe care ii aruncam pe noi in fiecare zi si pe care ii numim blugi, ar trebui sa fie in conformitate cu varsta noastra. Ce urmeaza este din capitolul mare: “Poarta-te si arata precum varsta pe care o porti.”. Scriu aceste randuri pentru ca multi dintre cei tineri vor sa para mai in varsta – si chiar nu stiu de ce, iar cei in varsta sau ajunsi cel putin la varsta maturitatii, folosindu-se mai ales de trend si zona de fashion, vor sa para mai tineri. Uneori, chiar vezi The Curios Case o Benjamin Button pe strazi, live. Ca si in film, adevarul este undeva la mijloc. Hai sa incepem cu blugii.

Blugii taiati, zgariati, cu petice si aplicatii. Ii poti purta undeva pana la 25 ani. Au o pondere vizuala foarte mare in vestimentatia ta si atrag atentia. Asta ar trebui sa faci si tu prin orice mijloace, pana in 25 ani si numai ca sa atragi sexul frumos si sa ai parte de cat mai multe experiente in domeniu. Este varsta propice pentru a migra in tot felul de medii si a nu-ti pasa, inca. Iti poti face un stindard din felul acesta de blugi si poti trece usor granitele de mana cu cei de varsta ta.

Blugii cu efecte – sunt absolut recomandabili pentru cei intre 25 si 35 ani. Usorul efect de tocire care se aplica mai ales pe zonele de fractura naturala a materialului, precum si pe zona frontala, sunt binevenite in contextul alaturarii de prima camasa sau primul sacou alaturat acestora. Fireste, vor mai predomina o vreme incaltarile sport in detrimentul pantofilor, dar si asta se vindeca prin obtinerea primului loc de munca sau mersul la primul interviu.

Blugii clasici – dupa 35 ani. Am 38 ani si am ajuns la ei, vizual, absolut instinctiv, cand implinisem 35 ani. Pur si simplu, ma caracterizeaza – sunt simpli in cromatica lor, pot fi asezati usor langa orice sacou sport, atat vara cat si iarna, primesc mai usor o camasa langa ei si merg de minune cu un tricou polo. In plus, de la brogues – pantofii cu perforatiuni si pana la loafer, lume-ai a lor.

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi povesti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de a te imbraca in varianta ta cea mai buna. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/