Hainele din garderoba ta pot fi schimbate inttre 3 si 5 ani, iar nu la 6 luni, cum spune moda, daca tii cont de urmatoarele principii.

1.Inainte de a achizitiona haine, gandeste-te daca nu le ai deja in garderoba. Aceasta eroare frecventa poate fi inlaturata printr-un plus de atentie la cumparaturi. Fireste, camasile albe in garderoba barbatului sunt binevenite oricand, ca si sosetele noi, dar nu face sens investitia in trei feluri de camel-coat. Una este mai mult decat suficienta.

2.In materie de pantofi, cei trainici sunt de preferat in detrimentul celor sezonieri. Aici fac referire la o serie de pantofi fistichii, care apar si dispar din moda, dar pe care tocmai ai cheltuit o suma generoasa, ingropand-o definitiv. O pereche de pantofi bine intretinuta si bine croita ar trebui sa te tina niste ani buni.

3.Prefera hainele clasice. Din clasic poti creea trend, dar din trend achizitionat nu prea poti crea clasic. La urma urmelor, moda asta inseamna doar trufie, mandrie si vanitate. Daca te simti posesor de asa ceva, moda este pentru tine. Daca stii ca esti celalalt gen, echilibrat si cu toate facultatile mintale acasa, opteaza pentru clasic – el nu moare la urmatoarea colectie lansata.

4.Nu cumpara lucruri scumpe. Acesta este un indemn pe care il dau oamenilor de cand fac meseria asta. Nu inseamna ca te trimit acum sa-ti iei haine de la Zara. Inseamna doar ca te invit sa gasesti raportul ideal intre calitate si pret si sa lasi deoparte achizitiile de la marile branduri, unde pretul este doar umflat si atat. Si iti va parea sincer rau atunci cand va trebui sa le dai afara din garderoba, intr-un ciclu destul de rapid.

5. Daca nu ai purtat sezonul acesta o haina sau o pereche de incaltari, scoate-o din garderoba. Principiul acesta te lasa fara batai de cap la nivel de spatiu sau orientare la nivelul combinatiilor de fiecare zi. Orice lucru in plus din garderoba, iti pune bete in roate in a face ceea ce chiar conteaza pentru tine.

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi povesti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de a te imbraca in varianta ta cea mai buna. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/