E o greseala care, fie vara, fie iarna se intampla. Foarte frecvent.
A devenit, chiar, apanajul unei anumite categorii. Nu intru in polemici. Doar analizez si trag concluzii benefice pentru tine: evita purtarea logo-urilor mari, la vedere.
Dauneaza grav sanatatii tale vestimentare si privirii celor din jur.

Da, au fost si raman case de productie vestimentara respectabile. Marea problema, intru intelegerea fenomenului e ca, intre defilarea de pe podium si tinuta pe care o importi, in garderoba personala, e un drum lung.

Podiumul are rolul sau: iti prezinta. Tu trebuie sa extragi si sa adaptezi ce ti se potriveste – elemente, secvente, nu intreg filmul.

In al doilea rand, purtarea la vedere a unui mare logo tine de servicii de specialitate. Iar nisa se numeste publicitate sau servicii conexe, de promovare, spre exemplu. Cei din domeniu iti vor spune ca afisarea unui logo e publicitate. Sumele sunt destul de mari in aceste campanii.

Daca nu ai cumva un contract semnat cu cei pe care incerci sa-i reprezinti, eu spun ca iesi in pierdere. Oricum ai privi problema.

A, apropo. Acesti designeri sunt specializati in haine si accesorii. Casa Armani nu produce ceasuri. Doar isi imprumuta logo-ul unui fabricant sau altul, in sistem barter sau franciza.

Revino-ti. Mai ai timp.