Inainte de orice, este atat de lung incat sa acopere sacoul. Nu mai scurt, pentru ca e inestetic si migram spre zona jachetelor sport, care nu prea au sens langa un sacou.

Daca nu esti un barbat foarte inalt, ar fi ideal ca lungimea paltonului sa fie la 3/4 din lungimea pulpei, maxim pana deasupra genunchiului – orice intrerupere pe orizontala a verticalei frontale, iti va lua din inaltime.

Daca esti un tip inalt, lungimea paltonului poatee trece fara probleme de zona genunchilor Рde exemplu, lodenul. Aici intervine si factorul comfort. La capitolul dinamica castiga paltonul, care lasa genunchiul  neacoperit, in mers. La capitolul comfort termic castiga de departe cel mai lung.

Nu uita ca daca esti, spre exemplu, foarte inalt si foarte slab, ai nevoie de un palton la doua randuri care sa-ti adauge volum la orizontala. Daca esti mic si gras…..trimite-mi un mail. Rezolvam problema ca in multe alte cazuri de gen.

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi poveti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de a te imbraca in varianta ta cea mai buna. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/