Dupa el ne uitam. Dupa el intoarcem capul mereu. Daca te dai pudibond in fata textului care urmeaza, opreste-te aici, Ce scrie in randurile urmatoare, adevar se numeste.

Femeia are desenat un posterior frumos, de la natura, ca sa fii tu atras de el. Dar in egala masura, esti pus in situatia sa i-l pazesti, sa i-l aperi. Vezi? Deja devine complicat. De-abia dupa ce ai dat dovada de aceasta abilitate, ai voie sa i-l si iubesti. Ce mai stai? Apuca-te ACUM de ceva flotari si dat la sac. Si de produs securitizare financiara.

Posteriorul……bine, fundul femeii este asezat acolo pentru ca in raport cu celelalte elemente: sani, talie, picioare, sa dea o estetica corecta in ochii tai pentru ca tu sa o alegi. Unii prefera femeile fara fund. Pardon, fara forme. Nici nu stiu ce pierd.

Fundul femeii este acolo pentru echilibru. Ma uitam la femeile insarcinate cum contrabalanseaza greutatea frontala – o atat de minunata parghie creata de mama natura. Sau, de ce nu, de divinitate.

Pot continua si mai mult ca sigur, poti continua pe tema data, fara sa te repeti, pana maine dimineata. Nu uita insa, ca din cand in cand, in semn de alint sa-i arunci cate o palma pe fundul iubitei sau sotiei. Sigur, e dovada de afectiune si nu semn de sfidare sau disrespect. Atentie insa la intensitatea palmei. Trasa atunci cand trebuie si unde trebuie stabileste teritoriul masculin asa cum poate nici nu ti-ai imaginat.

Draga doamna, cu posterior bombat sau fara, sa stii ca noi ne uitam dupa fundul tau. E in natura noastra sa vanam si mai nou, o facem cu decenta. Stim exact ca si tie iti place – tocmai de aceea ai in garedroba blugi mulati fuste scurte si rochii stii tu de care. Si noi te iubim exact asa – pentru ca mancarea e calda si buna mereu, pentru ca esti datatoare de viata, pentru ca faci copilul sa se opreasca din plans si pentru ca esti cea mai buna amanta din lume. Si promitem solemn sa nu ne oprim vreodata sa ne uitam dupa fundul tau. Cu tot respectul de rigoare.