1. Porti costum? Daca nu porti, nu ai nevoie de unul. Chiar de nici unul. Ar fi ca si cum traiesti la munte, iarna si cumperi pentru tine o decapotabila. Romanii poarta, in cele mai multe dintre cazurile identificate de mine, sacou si pantalon in contrast.

2. Pariul este binomul gri – albastru. Sunt singurele culori pentru un costum barbatesc de zi. Negrul este pentru seara sau purtat peste zi, doar la inmormantari.

3. Prefer luat si ajustat, decat facut pe masura. Daca ne vedem, iti explic fata in fata de ce. Daca as vorbi aici, ar cadea multe capete si multe afaceri in orasul asta. Dar sunt prietenii mei si nu-mi permit asta.

4. Alege un costum ai carui pantaloni se opresc deasupra tocului pantofului si a carui maneca se opreste mult deasupra mansetei camasii. Ce nu iti sta asa, nu iti apartine.

5. Nu cheltui mai mult de 300 Euro pe primul tau costum. Doar acesta este pretul maxim real al oricarui costum de serie,  din lana de calitate medie, varianta de fabricare “fused” – cu intaritura termocolata. Restul sunt povesti sau asa cum au fost ani de zile, tepe. Fereste-te si respecta-te.

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi povesti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de a-ti alege un costum. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/