Pana la 30-35 ani nici una in mod special. O sa observi, oricum, ca urmezi un sablon: cam toate seamana. Cel putin fizic. Frumos e sa nu ratezi nimic – nu este vorba de palmares, cat de invataminte primite de la fiecare: de la una inveti sa calci camasi, de la celalalta sa gatesti, de la alta sa iubesti. Lista este infinita si o surclaseaza de departe pe aceea despre cate inveti de la ceilalti barbati in viata asta. Indiferent de situatie, barbatii intalniti in viata, iti vor prezenta adevarurile barbateste: real, lucid, uneori crud si mistocareste. Femeia are blandetea ei.

Esti suma a ceea ce ti s-a intamplat in viata – intamplari, amintiri, senzatii, emotii, trairi, intalniri. Daca ar fi lipsit ceva, n-ai mai fi fost cel care esti. Iar suma asta, care la un moment dat devine mare si constanta, te ajuta mult sa alegi si sa fii ales. Si atunci te opresti intru indestulare: familie, copii, menire, soarta. Toate ale tale, pentru tine, impartasite cu ea.

Dupa ce treci prin tot drumul amintit adineauri, toate sunt mai limpezi, mai intelese si mai cu scop. Da, in baza unui drum consistent, vei putea sa o vezi pe EA de departe. Nici macar nu necesita explicatii.

Stii de ce? Pentru ca n-ai nici o secunda senzatia ca acum sau mai incolo, iti mananca viata, banii, timpul, soarta fara sa ofere ceva in echivalent. Ceea ce plateai sub forma de suc sau drumuri la shopping la Paris versus orgasmele tale prin asternuturi de hotel, se transforma in alt schimb, fara termen de comparatie: viata pentru viata – femeia care te alege si pe care o alegi ca sa faceti Cetatea. Si asta vine aproape pe nesimtite. Totul e sa mergi inainte si sa crezi.