Sunt doua feluri de purtator de camasa: cei care o poarta direct pe piele si cei care prefera ceva pe dedesubt.

Acest ceva a fost, pentru multi ani, renumitul maieu. O bluza de corp, fara maneci, care sporea confortul termic al purtatorului si care absorbea mare parte din transpiratie. Bun, dar total inestetic, caci intaritura cusaturii spargea linia elegenta a camasii si desena pe aceasta o minunata forma de maieu. Oricata eleganta sau pedanterie afisa purtatorul, purtarea maieului atenua tot.

Varianta alternativa este purtarea tricoului pe sub camasa. Daca acesta este la baza gatului si camasa este deschisa, se vede. Si asta dauneaza grav purtatorului. A se vedea americanul de rand.

Alternativa fericita este un tricou subtire din bumbac cu en-coeur (V-neck) care permite camasii deschiderea la doi nasturi fara ca tricoul sa fie vizibil. Se gasesc in comert la preturi modice.

Varianta si mai fericita este un tricou fara maneci, cu en-coeur prelungit si fara intarituri la cusaturi. Un fel de body din sectorul doamnelor, aproape invizibil pentru purtator si care functioneaza ca un corset pentru barbati. Avantaje: camasa se aseaza mai bine si are o viata mai lunga. Bonus: pari mai slab, cu o talie mult diminuata.

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi povesti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de a te imbraca in varianta ta cea mai buna. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/