Toata lumea este imbracata – nimeni nu umbla dezbracat pe strada. e un convent social cam de cand am iesit din pestera incoace. Iata un prim pas catre a face bani din haine – evidentele.

Mai mult de atat: stiai ca piata de tinute de ceremonie din Romania insumeaza o medie de 100.000 nunti pe an? Stiai ca la aceste nunti exista o medie de achizitii de 5 cumparaturi (pachete ceremonie), in valoare de 400 Euro? IATA O PIATA DE 200.000.000 EURO ANUAL. Eu cred ca vrei o bucata din piata asta. Te ajut sa o obtii.

Odata imbracati, toti vor sa fie purtatori de haine sau accesorii CONFORTABILE. Si pana sa ajunga la o sursa de haine care li se potriveste cheltuie frecvent intre 10 – 20000 Euro pe an, fara ca macar sa-si dea seama. Cineva trebuie sa le arate intr-o zi calea pentru ca acesti bani sa nu le iasa din casa.

Toti – barbati sau femei – VOR SA ARATE BINE. Ceea ce e un lucru firesc. A arata bine pentru cei mai multi dintre purtatorii de haine inseamna “vreau sa fiu ca vedeta aia” sau “vreau tinuta din vitrina”. Si gata. Daca inveti teoria hainelor, nordul va fi indicat de tine, de cel care le arata calea catre corectitudine.

Toti vor SA ARATE DIFERIT. Unii ies repede in decor si busesc imaginea personala de toti peretii. ¬†Acestia sunt printre cei mai buni platitori atunci cand vine vorba de “ajuta-ma sa-mi revin”.

Tot ce trebuie sa faci este sa pui la cale un sistem. Incepem in luna aprilie sa regularizam aceasta piata romaneasca plina de importatori de haine sau de vanzatori inchipuiti de costume si pantofi si purcedem la un drum matematic in care fiecare element va fi argumentat, in beneficiul clientului, utilizator final de haina. Fireste, cu un profit considerabil pentru tine. De ce? PENTRU CA NIMENI NU A FACUT ASTA IN ROMANIA PANA ACUM. Si nici nu cred ca in afara echipei mele, poate sa o faca in viitorul apropiat.

Daca vrei sa faci parte din grupul acesta, stai pe aproape – in luna aprilie, avem primul curs pe tema aceasta.

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi povesti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, legat de a face din haine o sursa considerabila de venit. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/