Manseta este un bun element cu care se poate jongla in proportiile pe care le vrem obtinute prin purtarea hainelor. Astfel, conform opticii din fizica, pentru doua cilindre de inaltime egala, va fi perceput de ochi mai inalt (sau mai lung, in cazul nostru) acela care este din ce in ce mai subtire spre un capat. Asta face manseta – alungeste mainile, vizual.

In aceasta logica, cu cat sunt mai inalt, cu atat manseta ar tebui sa iasa mai putin de sub maneca sacoului. Iar aceeasta ar trebui sa iasa in aceeasi masura in care iese gulerul camasii in spatele reverului. Regula se pastreaza in cazul suprapunerii oricarui fel de pulover sau cardigan peste camasa.

Daca privim asa, vedem ca alegerea camasii presupune identificarea unui areal de 360 grade. Si acestea nu sunt singurele secrete despre camasa.

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi povesti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de a te imbraca in varianta ta cea mai buna. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/