Pentru tine, femeie, data asta impachetata comercial, s-ar putea sa te bucure: inele, flori, cadouri. Macar acum. Pentru ca, in restul timpului, el ar vrea acelasi lucru doar ca nu prea mai poate. Nu are timp “de la serviciu”, draga doamna si mai nou, nici nu prea mai are venituri.

Este doar vinovat ca e roman si munceste cinstit sau detine o companie. Tocmai de sceea nu prea are. Pentru ca are interdictie in tara lui sa-i fie bine. Florile sunt din inima lui si cadoul la fel, sa nu uiti asta.

Tot ce vrea in schimb este sa-l sustii in ce urmeaza. Andrei Rosu vorbea mai adineauri de 189 de metode de lupta sociala pasiva. Am extras ce m-a interesat, pentru ca stiu exact ca asta ii doare:

“Retragerea depozitelor bancare
Refuzul de a plati taxe, cotizatii si impozite
Refuzul de a plati datorii sau dobanzi
Incetarea fondurilor si a creditelor
Refuzul veniturilor
Refuzul banilor unui guvern”

Este o cale de urmat impotriva unei gasti inca necioplite de barbati conducatori paziti, vad, cu mana armata. Prea slabi sa iasa in fata.

Alege intelept cadoul de maine. Din bucuria de moment, s-ar putea sa-ti rezulte o femeie – iubita, sotie, amanta, sora, matusa, care sa se inarmeze si sa plece la lupta cu tine.

Da, poti incepe pe 14 februarie.