Da, poti zambi, dar sunt un om normal. Resimt, cateodata, pozitia pantofarului care nu are pantofi.

Cazul este urmatorul: iubesc pantalonii din flanel. Sunt moi, nu sunt grosi si ofera confort termic sporit. Stofa englezeasca, nu foarte grea, poroasa, ajustati pe masurile mele. Purtati foarte des, ce-i drept.

Ros intre picioare. Nu bag de seama, la o prima privite. Ieri, in mijlocul orasului, la o iesire mai pe repede inainte, ma trezesc cu ei rupti de-a binelea in locul cu pricina. Nu se cade pentru un barbat, zic.

Ma duc, analizez si-ti spun aici urmatoarele: cu cat materialul mai poros, mai gros in consistenta: reiat, lana groasa, semi-prelucrata, twill, catifea, cu atat gradul de deteriorare mai accentuat in zonele de frecare. In consecinta, recomand montarea unei captuseli intre picioare pentru pantaloni din astfel de materiale moi..

Am cazut de acord ca hainele rupte, vechi, le aruncam pentru a face loc altora noi. Pantalonii acestia ai mei si-au terminat viata. Funeraliile se vor tine astazi in portbagajul masinii si apoi la o persoana care va avea nevoie de ei. Plec sa-mi iau altii. Off, atat de moale materialul…..

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi povesti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de a te imbraca in varianta ta cea mai buna. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/