Ramanem la principiul ca tricoul la baza gatului sau cel cu en-coeur se foloseste in casa, pentru dormit sau pentru activitati sportive. Pentru oras folosim tricoul polo, cel cu guler. Neridicat.

Interdictia nu este totala, cu sanctiuni penale. Chiar acum port pe mine un tricou alb, cu en-coeur, cu o pereche de blugi si Puma in picioare – sint la cumparaturi si am nevoie de larghete in miscari. Tricoul din bumbac si matase e Dumnezeu pe pamant in astfel de situatii. La haine, inainte de orice fel de reguli, exista confort. Stiind acest lucru, aleg in consecinta, ceva confortabil. In plus, ce-ar fi sa apari la cumparaturi in costum si cravata? Un alt principiu spune ca hainele se adapteaza la mediu.

Valabil si in cazul tricourilor.  Ce sa nu faci in domeniu, e simplu: nu purta capete de mort, diamante atarnande, inserturi de fel si chip, aplice oribile sau strasuri de la Phillip Plein de 500 Euro bucata. Se cheama si prostie si hidosenie. In acelasi timp.

NU purta mesaje scrise pe tricou. Sotia mea spune ca sufletul le vede si s-ar putea sa patesti chestia de pe tricou :)) Mai stii?!

Lasa “V”-ul prelung al tricoului culturistilor dedicati si lautarilor. Nu sunt pentru tine si vin din cultura vestimentara a femeilor acest gen de Forme. Evita-le.

Nu uita sa arunci la gunoi toate tricourile cumparate anul trecut, mai alea cele multe, lungi pana sub fund pentru “geaca pe deasupra”. Cineva, probabil sub efectul drogurilor – ceva designer – a vrut sa-si bata joc de tine si a reusit. Din nou, i-au zis moda.

Ai la dispozitie tricouri simple, albe sau negre, care prin insasi simplitatea lor emana un purtator decent si avizat.

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi povesti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de a te imbraca in varianta ta cea mai buna. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/