In afara de cele trebuincioase bunului mers al masinii, benzinaria ofera un milion de alte lucruri. Toaleta din incinta este binevenita. La fel, apa plata si cafeaua.

Dar in rest, mai ales daca esti o persoana care tine la silueta si intri pe usa benzinariei cu o mare foame, nu ai ce consuma. Iata o lista nelimitativa de zaharuri de la raft: sucuri, bauturi alcoolice, cornuri si cornulete, bomboane, biscuiti, ciocolata, sandwich-uri, sticks-uri, batoane de toate felurile, foetaje.

Tin minte o vreme cand stateam cu ceva artisti. Si, pentru cultura noastra generala, artistii “traiesc” in benzinarii – programul incarcat de concerte, drumurile lungi, lipsa de timp. Un artist nu prea poate fi gras, caci nu face fata travaliului scenei. Solutia? Pachetel de acasa – mai greu, in conditiile in care se pleaca pe fuga.

Tin minte ca, la drum lung, gasisem o varianta ingenioasa: se cumparau multe sandwich-uri, varii sortimente, se arunca painea cateilor din benzinarie, iar de restul se incropea ad-hoc un platou de toata frumusetea cu mezeluri, cascaval, usor salate si ketch-up. Asa pastram mai bine silueta tuturor. Nu cea mai corecta dintre variante, dar cel mai bun compromis.

Concluzia textului de fata este SA NU MANANCI IN / DIN BENZINARII. Ai sa argumentezi ca doar de foame, ca rar sau ca doar o data. La cat de des vizitam aceste locatii, eu spun ca obiceiul gresit de a manca asa, pe genunchi, este mult mai des decat percepi tu. Si asta dauneaza pe termen lung.

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi povesti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de a manca sanatos. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/