Imi place clasicul, dar nu inseamna ca nu accept restilizarea lui. Colectia personala de pantofi clasici este una destul de extinsa si spun eu, completa. La fel si incaltarile sport – imi servesc la deplasarile lungi in oras sau la sala de sport. Nu, nu-i incurc intre ei si-i adaptez la situatie.

Am sesizat modele interesante in ultima vreme la pantofii barbatesti – o talpa supradimensionata, inaltata, de peste 1 cm si care avantajeaza pe scara larga barbatii mai mici de statura. Fata pantofilor este lasata la nivelul desenului clasic, iar talpa este una avangardista.

Ii pot purta la o combinatie blug – sacou, in care unul dintre elementele vestimentare ramane clasic, iar celalalt este unul in tendinte – aceasta alaturare face sens cu iesirile in oras sau cu plimbarile de seara. Pentru cei care exerseaza suficient in astfel de tinute, desenul astfel accentuat al alaturarii vestimentare, poate deveni nota personala.

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi povesti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de a adapta hainele pe care le detii la mediul in care ajungi. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/