Eu. Da’ ce? – vorba unui prieten – grasii nu sunt oameni? Si ce oameni faini sunt ei! Hai sa va povestesc. Grasii nu isi gasesc haine. Sau isi gasesc greu de tot. Sau prin cate un ungher de magazin. Si trag toata perdeaua la cabina de proba cand se schimba. Cand ar trebui sa stea in fata ca oricare dintre noi – caci, in fapt, ei nu sunt cu nimic diferiti de un om normal. Dar pariu de invatat de catre un gras, pariul cel mai mare, sunt tocmai hainele in care apare.
Aici nu vorbesc nici de puloverele cu doua numere mai mari care ii lasa purtatorului impresia ca acopera grasimea, nici de blugii skinny, cu talie joasa care sugruma infiorator piciorul si nu numai.

Solutia este chiar aici – incep prin a spune ca in fata mea ajung exact cei care au probleme relativ la haine – sunt prea grasi sau prea slabi sau prea aplecati de umeri sau prea cu nunta in 10 zile. Caci asta fac bine in specialitatea mea – gasesc solutii. Si grasi tot sa fi fost niste zeci, daca nu chiar sariti de o suta in ultimii 10 ani. Si toti au plecat zambind.
Secretul este simplu – proportiile dau estetica. Si asta nu te invata nici la magazin, nici pe internet, nici in reviste, nicaieri. De parca cei grasi sunt ceva exclus social. Mie imi plac. Pentru mine fiecare gras este un alt examen pe care il trec cu brio de fiecare data. Aici nu fac vorbire de haine pe masura – acolo este un capitol pe bani multi care nu face inca sens prin tara asta.

Vorbesc despre haine gata facute care sunt puse intr-un mod fericit impreuna pentru locul in care cel gras ajunge. Aici gras inseamna de la o burta relativ medie facuta la bere pana la 2 m si 145 kilograme. Ba am fost si mai sus 🙂 Da, se poate.

Trimite un mail la [email protected] – s-ar putea sa-ti schimbe viata.