Da, da, de fata de langa tine vorbesc. Aia dupa care tanjesti de aproape un an si pe care o vezi in fiecare zi. SI PE CARE NU POTI SA O AI. Poate fi Ana de la a XI-a C sau Raluca, colega de birou cu fundul bombat sau tipa tatuata, foarte cool si foarte inabordabila pe care o zaresti la chioscul din colt atunci cand coboara sa isi ia tigari. Tu ai 17, 19, 23 sau 27 ani si nu poti sa o ai. La naiba, chiar nu te baga in seama.

Le-ai incercat pe toate – ai tras de fiare, te-ai parfumat, ai citit, ai fost la cursuri de agatat femei. ai citit din nou, te-ai tuns proapat, i-ai facut cu ochiul. Si totusi ea nu reactioneaza. Nu stiu cum naiba, ea cauta mereu un barbat mai mare, experimentat si cu de toate la el: masculinitate, putere, atitudine. Si mereu pierzi la masa verde.

Sansele la femeia aceea frumoasa dupa care tot intorci capul, cu atitudinea si prezenta ta de acum sunt mici spre foarte mici. Oricat ai schimba strategia, oricat ai incerca sa pari ce nu esti, ea parca te miroase mereu si nu te include pe lista ei de alegeri. Ba si sfarseste sub ochii tai in bratele unuia pe care tu il vezi mai bun, MAI BARBAT. Tragedia e dubla. Plus ca sansele la femeie frumoasa sunt mici daca nu corespunzi cerintelor de alegere. Stii care sunt cerintele? Nu? Nu-i nimic. O sa le invatam impreuna. Iti spun eu cum un pic mai incolo.

As spune, conform cu ce fac de atatia ani, sa te imbraci bine. Dar ar fi prea putin. Trebuie sa arati corect imbracat, dar asta e partea cea mai mica din toata ecuatia. E despre mai multe planuri suprapuse, pe care la momentul atacului nici nu mai trebuie sa le gandesti, caci ele vor fi fost exersate o vreme indelungata, spre a deveni automatisme firesti.

Stii ce e trist in cazul tau? (in afara de faptul ca o vezi zburand de sub nasul tau cu viteza luminii si ca deja o are altul). Trist e ca nu ai cu cine vorbi subiectul – parintii sau rudele de gen masculin sunt fie prea pudibonde, fie prea vulgare in explicatii, iar prietenii pe care ai vrea sa-i intrebi cum se face si in ce fel se ajunge la rezultat sunt la fel ca tine. Deci unde este informatia? O serie de baieti imberbi au incercat o buna bucata de vreme sa sustina cursuri de agatat femei. La inceput am ignorat asa ceva, dar apetenta publicului a fost destul de mare, semn ca exista un public larg. Tot nefunctionalul acestor cursuri, ca si rezultatele indoielnice ale lor, rezida in doua probleme majore: cel care se urca pe scena si preda un astfel de content publicului – de obicei un la fel de copil ca si cei din sala care se intampla sa fi facut o compilatie beletristica sustrasa din internet pe tema data si in randul secund, faptul ca tot continutul unui astfel de curs e dificil de aplicat in Romania. Aici, in piata asta specifica de femei, demersul a a avea una e mult diferit de orice directive dintr-o scriere americana.

Sustin aici si acum ca un curs de gen – pe care ma gandesc serios sa-l aduc in fata publicului tanar in urmatoarea perioada – ar trebui sustinut de un om care a trecut prin mii de intamplari in viata, care a facut actiune cu un numar redutabil de femei si care, intr-o singura expresie, detine practica, iar nu teorie. Practica este mult mai usor de comunicat decat orice teorie searbada ce a venit catre tine printr-un download de pe internet.

In plus, romancele au o caracteristica – pot fi avute si strunite doar de romani. Si e pacat ca nu profitam. Mare pacat. Te anunt oficial ca in cele mai multe parti ale lumii civilizate de dincolo de Romania, marea majoritate a femeilor sunt grase, diforme, au mustata si beau bere peste masura. Avem femeile cele mai frumoase din lume – spune unul care a vazut multa parte din globul acesta pamantesc. SI NU PROFITAM DE FRMUSETEA FEMEILOR NOASTRE MINUNATE! Ori ni le iau altii si ni le cumpara pe bani frumosi – ele ajungand pline de bani, dar triste prin colturi de lume, ori odata ce au trecut de pubertate, vezi cum colega ta de banca fuge cu cel de 40 de ani. Te-ai intrebat vreodata de ce? Iti spun eu: PENTRU CA NU TE VEDE BARBAT.

Stii ce  e un pacat si mai mare? Ca ce ai tu jos acolo, in pantaloni, e mai verde, mai puternic, mai viril, mai tare, mai functional si mai dorit de colega ta de banca de 1000 de ori mai mult decat ce are in pantaloni un tip de 55 ani care se ia cu mare talent de ea si care o trage in patul lui. Te asigur ca il poti onlocui oricand pe cel de 55. Trebuie doar sa-mi urmezi sfaturile.

Fireste, am fost in locul tau si am avut noroc de povatuitori care mi-au dat stamina necesara pentru a face un slalom reusit printre femei. Nu a fost usor la inceput, dar a functionat. Iar automatismele dobandite prin practica le am pentru toata viata. Nu ca nu-mi mai e frica de femeie, asa cum iti e tie acum, dar cu timpul, exercitiul dedicat si pe care ti-l voi explica in conferintele ce vin din toamna, mi-a adus siguranta, atat de necesara, in lumea lor.

Pe plan local se mai intampla un fenomen ciudat: femeile merg in masa la conferinte despre exprimarea si dezvoltarea feminitatii. Ok, accept, e un lucru bun. Si apoi se duc catre ce barbati? Pai……hai sa ne pregatim impreuna. Cursurile incep la sfarsitul lui octombrie. Afara, acolo, sunt prea multe femei frumoase de luat, avut si satisfacut. Prin antrenamentul promis, incepe noul tau drum: acela de barbat care poate oricand sa aiba parte de femeie. Stai pe aproape – te anunt despre data, ora si adresa cel mai curand posibil.