Magazinele lumii ce cuprind la raft haine barbatesti sunt desenate si construite de asa natura, incat sa nu oboseasca barbatul: rectangulare, luminoase, descriind un traseu simplu, in sensul acelor de ceasornic, cu intrari si iesiri largi, cu marfa asezata logic la raft. Cu toate acestea, barbatul se descurca greu.

In primul rand, spune el, nu-i sta in caracter sa petreaca ore in sir la cumparaturi, dupa tot felul de haine care ba nu-i vin, ba il strang, ba nu stie sa le potriveasca. Si problema nici macar nu pleaca de la el, cumparatorul. Pe de o parte, vanzatorul din magazinul romanesc de haine barbatesti, ar face orice sa scape de haine. Aparte ca sunt supralicitate ca pret – in cele mai multe dintre cazuri – cel care incearca sa convinga cumparatorul ca hainele ii stau bine este un profil care nu cunoaste tehnici vestimentare si accesorii masculine. Am constatat asta in practica. Domnisorul sau domnisoara sunt doar angajati, in cel mai bun caz, “pasionati de moda”. Solutia? Evita-i. Studiaza mai intai ce ti se potriveste, in teorie si vino insotit de un specialist. Altfel chiar risti ca hainele sa putrezeasca in dulapul tau pentru ca nu sunt ale tale.

In alta ordine de idei, a gasi mai ales pentru persoanele particulare ca profil: prea gras, prea slab, foarte inalt sau foarte mic de inaltime, haine gata facute in Romania, este munca lui Sisif. Pur si simplu nu se gasesc. Rectific, se gasesc, dar doar un studiu ca al subsemnatului de multi ani de zile asupra pietei locale, iti poate identifica sursa pentru haina ta. Iar asta se numeste asistenta specializata care se poate solicita la Image Academy.

Mai e un punct: doamna te impinge de la spate, mai ales cand se apropie vertiginos o ceremonie. In felul in care s-au purtat ultimele discutii in familie, presupun ca sunteti certati pe tema data. Nu de alta, dar sigur ea s-a dus repede sa-ti cumpere ceva care oricum nu ti se potriveste si care nu face sens. de obicei, ce-ti cumpara sotia sau prietena este imbracaminte pentru varianta ta ideala, slim fit sau muscular. Dar burta de la birou sau umerii adusi in fata bat realitatea imediata. asa ca nici cel mai la indemana sacou de la retailerul din colt nu salveaza situatia. Treci pe la un specialist care in baza unui audit de garderoba va seta exact nevoile tale si solutiile vestimentare relativ la haine.

Romanii cumpara ieftin. Acesta este criteriul absolut la momentul achizitiei. De aceea, mai ales in materie de haine se cumpara itemuri de un foarte jos nivel calitativ. Care nu tin, sunt din plastic si se rup repede. Dar sunt la moda. Rabat de la aceasta zona se face la momentul ceremoniei, atunci cand romanul trebuie sa faca frumos in fata celorlalti, moment la care se aloca sume exorbitante, gresite, neintelese de catre client si nejustificate de comerciant pe ceea ce romanul denumeste generic smoking. Solutia? Treci pe la un specialist. Iti va arat calea corecta. Ai la dispozitie numarul meu de telefon si mail-ul pentru a te elucida in domeniu. Am oprit multi clienti din a lasa suta de milioane prin mall-uri pe marfa turceasca, reprezentata romaneste.

De ce invoc expertiza personala in domeniu? Pentru ca ceea ce gasesti la raft si ceea ce ti se vinde e mult marketing si prea putin haine. Si pentru ca ideea de moda functioneaza in Romania in invers ecuatie, adica impotriva clientului si nu in sensul ajutarii acestuia. In plus, in ultimii 10 ani, au fost diriguiti sute de clienti prin aceasta expertiza. Alege corect acum: [email protected] / 0732422478.