Inca mai dai bani pe trenduri? Nu-i nimic, avem aici pastila.

Asa cum timpul a facut sa nu mai intelegem de ce o bucata de hartie numita ban, moneda, careia unii i-au inpregnat valoare din burta, sa ne devina nada de fiecare zi, tot asa un impersonal si zilnic “se poarta” sau “este la moda”, ne afecteaza grav mintile si portofelele.

Eu spun ca, odara trezit si organizat, barbatul are nevoie de PREA PUTINE. In rest, dincolo de niste baze numite garderoba, sunt haine de circ, pentru circ. In rolul dresorilor fericiti ca aninalele lor din arena reactioneaza la stimuli, sunt oamenii de pe margine, cei care chiar conteaza – fondurile de investitii, corporatiile investitoare – ai caror membrii, intr-un tricou din bumbac, de pe un iaht, zambesc cu gura pana la urechi ca au mai prostit niste sute de milioane de oameni.

Reteta lor,  castigatoare altfel, are niste resorturi foarte simple: obedienta ta in fata modei si plata la casa. Au dezvoltat un sistem foarte bine pus la punct pentru a-si duce planul la capat. Textul de fata n-are cum, nici pe departe, sa-i opreasca, dar macar salveaza de la devalizare financiara, pe tema modei, inca un barbat.

Solutia ramane simplificarea, prin studiu personal. Gandeste-te doar ca nimeni nu va putea infrunta vreodata doua capete de segment absolut solide: barbatul in costum bleumarin si camasa alba, respectiv barbatul imbracat in blugi simpli, bleumarin si tricou alb din bumbac. O estetica adecvata simpla se obtine din elemente simple. Suprapuneri texturale sau cromatice, dau culoare vietii, dar necesita un control foarte amanuntit al imaginii. De ce sa te chinui pe tine sau pe cei dimprejur cu ceva ce doar ti se pare ca stii, copiind ceva din mintile bolnave ale unor creatori deraiati? Ba, mai nou, sa si savarsesti plocoane in fata lor. E mult mai simplu de atat: invata bazele si vei supeavietui meritoriu.

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi povesti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de a te imbraca in varianta ta cea mai buna. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/