Draga cititorule, viata cu o femeie nu inseamna doar casatorie, relatie, cuplu. Viata cu o femeie poate insemna si a o devora pe cea pe care tocmai ai intalnit-o pret de niste ore si a o uita apoi. Valabil si reciproca. E in firea naturii umane sa se produca astfel de fenomene. Daca negi, inseamna ca nu-ti recunosti dorinta sau esti un mega-ortodox. In varianta in care recunosti si practici, urmatoarele iti sunt de mare folos:

1. Lenjerie intima din bumbac, neagra, impecabila – e vorba de ceva sex la mijloc si e bine sa fii asigurat. nu strica epilarea zonei si ceva odorizare a teritoriului. Ia si niste Durex pe drum.

2. Sosete curate (daca se poate, noi). Nu uita sa le scoti din picioare atunci cand…..Am inteles ca sunt persoane de sex feminin care nu suporta imaginea unui barbat gol cu sosete in picioare.

3. O camasa alba, impecabila – pentru ca se vad foarte repede urmele de sange pe ea. Glumesc. Serios, pentru ca o s-o vrea inspre dimineata. Si deja ti-ai marcat teritoriul pentru a doua zi – mirosul tau va ramane impregnat in pielea ei pentru o buna bucata de vreme.

4. O pereche de blugi – da senzatia de actiune. In cazul de fata, pantalonii din lana sau reiat te fac mai conservator. Oricat de conservatoare ar fi ea, orice femeie prefera inauntrul ei un barbat de actiune, un aventurier sadea.

5. Cea mai buna pereche de pantofi (sau ghete) pe care o ai. Altfel nu esti selectat de la bun inceput. Sau raman cele din esaloanele 2, 3. Si tu vrei ce-i mai bun, nu?

6. Un sacou care sa vina turnat. Iar asta nu inseamna doar un material bun, ci si atitudinea corecta plus o lipsa de burta. Da, iti poti desena corpul prin regim si antrenament si peste 25 ani. Exista variante de jur imprejur.

7. Un parfum masculin cu note feromonice acute – ceva amar, tabac, mosc. Pe acolo. Nu strica nici un pic de par facial pentru cei cu fizionomie imberba. Dar ingrijit si nu sub forma unei barbi in care se vad urmele ciorbei de la pranz.

8. O dantura prospat periata si vizitata de stomatolog cel tarziu acum o luna. Conteaza. Nici nu stii cat. Cumva, in subliminalul lor, chiar daca nu o recunosc, suntem alesi ca viitori tati pentru copiii lor. Ele, viitoare mame purtatoare, chiar daca ne uita dupa 48 ore, ne vor alege dincolo de latimea umerilor si ingustimea bazinului sau desimea firelor de par si in functie de dantura.

Nu fac apologia celibatului sau adulterului. Fac apologia fericirii care, desi nu recunoaste, la barbat consta in varietatea alegerilor de gen feminin. Da, ii da lui putere. Iar daca, intru contrazicerea teoriei mele, femeia de langa el chiar reuseste sa il tina acasa, ei bine, aceea este eroina noastra. Si ii purtam un adanc si nemasurat respect. Pe langa o mare afectiune.