Blugii rupti, camasile tocite la coate, tricourile gaurite, pantalonii cu 3 numere mai mari, petece pe haine….iti suna familiar, nu?  Da, asta e nimic altceva decat inducerea saraciei. Toti, deodata, intr-o serie mare, pe catwalk, seamana cu niste homeless. De ce? Ca sa fim asimiliati cu cei mici, saraci, ceva gen Londra inceputului de secol XX, un oras plin de tifos, tuberculoza si sobolani. Si ei numesc asta inspiratie. Doamnelor, domnilor, lasati-ma pentru prima data sa ma exprim public la adresa :creatorilor”: GO fuck yourself!!!

De ce se tace? Pentru ca nu e frumos – adica politically corect – sa vorbesti direct la adresa modei, pentru ca e o institutie. Si nu e frumos sa vorbesti urat la adresa artistilor si a creatorilor. De acord – pana la punctul la care minti nevinovate de copii, fara discernamant, sunt bagate si tocate pe esafodul modei. Si daca acela e copilul tau? Chiar  e asa cool sa-ti vezi baiatul intr-o zi imbracat in haine sau culori de femeie si sa spui: “….lasa maica, e la moda..”. Again, go fuck yourself!!!

Local, s-a plecat de la glume cu gaini in cap si s-a ajuns la format de emisuni pe tema data. Ei imi spun ca daca aici, pe teritoriul meu cuvant despre ei, inseamna ca ei conteaza. Nu, ei nu conteaza decat in masura in care au liber sa faca rau: fac rau unor copile care viseaza cai verzi pe pereti si care se pregatesc in permanenta doar de “iesit in oras”, ei vad doar barbati-femei (ca sa nu zic mai urat) despre care e foarte ok sa apara public si sa-si dea cu parerea si tot asa. Nu mai continui, c-ar insemna sa le dau multa importanta. Copii, uitat-va la Disney Channel – e mult mai educativ. Si lasati emisiunile cu fetele care se pregatesc la club si cu barbatii cu ata in fund pentru altii. Se cheama decenta personala.

Nu de alta, dar azi, maine, o sa vad pe aici pe la noi, printr-un canal sau altul, spume galbene si oparite care spun ca sacul in cap e noul costum barbatesc. Si in ritmul dat, cred ca s-ar si lasa cu aplauze.

Opriti-i si puneti-le capac! Oamenii astia cu manifestarile lor despre trend si “se poarta asta si asta” sunt toxici.