“Alo! Ce faci?….Nu pot vorbi…Sunt OCUPAT”. Imi suna mereu si mereu a ocupatie ruseasca sau americana, a calcare a teritoriilor de catre huni, tatari, vizigoti. Care ma tin legat de ceva gard si daca misc, ma executa. Cumva, adevarat. Caci raspund cam in urmatoarea circumstanta, valabil cam pentru toti: in fata mea este ceva sau cineva despre care / in fata caruia cam trebuie sa fac frumos – fie ca este vorba de termen de livrare de nu stiu ce proiect, ca sa primesc in termen nu stiu ce salariu, fie ca este vorba despre nu stiu ce persoana alaturi de care construiesc urmatoarea mea incasare de bani. Si eu? Eu, asa? Doar asa? Pacat. Timpul trece si este o resursa foaaaarte epuizabila.

Iar chestiile alese sa se intample mereu si mereu despre altul si altii, crezand eu, in subconstient, dresat de catre sistem sau circumstante, ca sunt roata importanta la caruta, palesc. E absurd. Inainte de orice, esti tu. Fireste, daca indraznseti sa spui asa ceva, esti un egoist. Ti se tipa asta in fata. Nu cred. Eu cred ca ma iubesc mai tare decat te iubesti tu. Si in logica asta, s-ar putea sa te iubesc si pe tine mai tare daca ma iubesc pe sine. Altfe, s-ar putea doar sa ma fac ca….Draga angajatorule, noteaza.

E greu sa te ridici de pe scaunul acela moale pentru care trebuie sa faci frumos, sa nu fii tu, sa zambesti fals, sa te faci ca. E greu. Poti continua asa. Dar mori mic. Mori nimeni. Sfarsesti ca cineva ce trebuie s-o ia de la capat in alta si alta viata, caci in asta sigur nu si-a indeplinit scopul pentru care s-a nascut.

Nu-s filozof. Sunt om. Si daca tot am deschis ochii pe niste teme, ti le spun cu drag.

In urmatoarele seminarii la care te invit sa participi iti voi poveti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de time management. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/