N-ai zis de 1000 de ori pana acum ca astepti sa ti se alinieze astrele? Sa stii ca poti sa mai tragi si tu de ele 🙂 o sa ma repet aici: banii se fac dupa 8 seara. Vorbesc de afacerile care conteaza, de sumele care iti aduc in timp casa, masa, puterea de a intemeia o familie. Acele sume. Salariul am hotarat ca il scoatem din ecuatie. In conditiile actuale, oricum vad ca incepe sa piara in stil exponential. Eu asa vad – ca incepem sa ne strangem cate 2, cate 6, cate 3, fiecare cu ce stie si ce are si facem schimb. Asa, ca odata demult, in fata blocului.

Din cand in cand intre noi apare dinozaurul mare si rau care se cheama stat sau sistem sau baza de impozitare sau taxe si impozite. Si nu ne punem cu el, dar incepem sa invatam sa-l ocolim. Ca nu l-a invitat nimeni la masa. La urma urmei sunt tanar, ca si tine, agil si mai stiu inca sa sar un gard sau doua. Asa ca, noi cu noi si ei cu ei.

Revenind, eu spun ca piesa de baza pentru a scoate banii ce ti se cuvin din buzunarul celui careia te adresezi, livrand produs sau serviciu, este FORTA. Forta ta interioara, stapanirea de sine, pe alocuri misto-ul calculat si alunecarea studiata. Merge in Romania. Rigiditatea corporatiei cu spiritul ei paranoiaco-lugubro-americanesco-hiperbolizat nu tine pentru baiatul sau fata ce au sosit in capitala de prin Bacau sau Sibiu sau Lugoj. Pentru ei exista inca in memorie un bunic sau unchi care le-a spus de dreptate si justete. Si sclavia prin munca nu este un act just.

Mult mai just e sa constientizezi ce faci si la ce esti bun si sa-i dai inainte. Am stat si am asteptat ca micul meu copac sa dea roade 7 ani. Si am stat la multe mese seara – multe paguboase, si mai multe castigatoare. Dar tot ce stiu e ca cel mai mult timp l-am petrecut facand lucrurile mari, in calitate de angajat, pentru unul si pentru altul. Si a fost bine doar pentru el. Dar deh, la vremea aceea nu stiam ca exista si o alta parte de lume: cea libera. Libertatea mea de actiune si constiinta.

In urmatoarele seminarii la care te invit sa participi iti voi poveti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de increderea in sine si fortele proprii. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/