Urmeaza o perioada de primavara, in care trecerea o facem, din punct de vedere confort termic, insotiti de un pulover. Indiferent de anotimp – primavara, toamna sau iarna, puloverul nu ar trebui sa fie unul gros. Un pulover de calitate asigura confort termic, infdiferent de grosimea acestuia. Mai putin cele din plastic.

Tema de astazi este alegerea genului de pulover in functie de forma gatului. Astfel, cei cu gat inalt si subtire este indicat sa poarte pulovere la baza gatului la care sa adauge, pe dedesubt, o camasa al carui guler sa prezinte o pelerina (latime guler exterior) inalta. Astfel, se estompeaza din inaltimea gatului si se subliniaza frumos linia maxilarului.

Pe de alta parte, cei cu gatul scurt, ar trebui sa poarte pulovere cu en-coeur (in forma de “V”) spre a prelungi linia frontala a gatului, pe sub care sa monteze o camasa cu guler scurt si cu un singur nasture pe stei.

Toata aceasta logica a lucrurilor este foarte relevanta si numai pentru ca zona superioara a compozitiei vestimentare – gulerul camasii alaturi de forma puloverului,, va fi observat in prima instanta de catre privitor. Pentru a obtine per ansamblu o estetica corecta, avem nevoie de proportii corecte, de genul celor descrise adineauri.

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi povesti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de a te imbraca in varianta ta cea mai buna. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/