As descrie petrecerile de Craciun ale companiilor cu multa nostalgie in glas. Am participat la multe si m-am simtit minunat de fiecare data. Si numai pentru ca-ti vezi colegii, subalternii sau sefii intr-o aura mult mai naturala: e un fel de ziua portilor deschise in care se vine cu cei mici, cu sotia, cu ceva prieteni apropiati.

Si bradul, si cadourile si mirosul de prajituri amestecat cu miros de portocale. Daca petrecerea nu are o tematica, incearca sa fii mai pretios decat in restul zilelor si sa incerci – repet, intreband inainte daca e vorba de asa ceva, un smoching sau in costum negru. Incearca-le macar de Craciun pe cele din trei piese. Macar atunci. A se vedea fotografia atasata.

Bea cu masura, desfasoara small-talk si zambeste. Incearca sa nu te faci de ras cu gesturi largi. Anunta cu vorbe apasate ca vei fi mai bun anul viitor – s-ar putea sa primesti pana in vara o marire de salariu. Si bucura-te de momentele acestea. Craciunul, chiar daca petrecut in companie, ramane ceva special.