Am inceput sa accept de niste ani ca ce se cheama generic combinatie paleste in randul multimii. De aici si nervozitatea sporita in randul maselor: incepe sa nu mai prea fie loc de combinatii. Sau ele au fost pastrate pentru cei din sistem, acolo unde vulturii zboara, cam deodata cu toate gloantele din jurul tau. Cei mari nu au lasat din mana combinatiile si tocmai de aceea vei vedea din cand in cand cate o marioneta lansata pe orbita. DAr, hai sa revenim la noi si la existenta noastra, FOARTE paralela cu a lor.

Lumea noua vine la pachet cu prime doamne din randul manechinelor si cu presedinti pe post de papusei adusi la rampa de doamne care au stiut bine cu viata si acum doresc rejuvenare langa sange tanar. Am fost, local, in genul asta de lumi. Stiu ca sunt pasagere pentru ca nu au suport in valoare umana. Sau, viceversa, tocmai incep filmarile la Idiocracy.

Am tot vazut barbati-femei si femei-barbati, omul cu doua capete, maimuta verde si trenduri cu galben. Si academicieni, interlopi, smecheri si nesmecheri, goi si plini. Si multi nefericiti. Putini si buni fericiti.  Iar cei din urma poseda jemanfichism sau constructii. Pana la 30 chiar nu mi-a pasat. Acum construiesc.

Astazi sunt pe santier la mine. Ca tot am fost la altii atata vreme. Si spatiul asta este peste drum de o biserica si are un turn. Si din turn voi spune cele bune si cele rele ca sa fie barbatul frumos, oricare ar fi acesta. Da, spatiul acesta va exista fizic in maxim o luna si aici ne vom vedea fata in fata ca sa fim si mai buni si mai bine decat suntem. Fara branduri, fara pudibonzeli de oras, cu un sfat si un pret pentru chipul fiecaruia. Aici vei gasi INFORMATIA CORECTA. Adresa o vei gasi repede. Pe usa va scrie Cezar Ionascu.

Scriu de langa o priza de-abia montata. Baietii din spatele meu spun ca maine punem parchet. A inceput CONSTRUCTIA.