Tinuta ramane cea care ajunge sa fie prima analizata. Mai ales de ochiul critic al femeii. In functie de varsta, stare, ganduri de moment – pe care nu stam sa le analizam acum, caci personalitatea femeii este un univers infinit – ea doreste sa observe la barbatul purtator de haine un cumul de reprezentari: tata, mascul, protector, romantic, jovial, inteligent. Greu de indeplinit toate aceste cerinte, dar nu imposibil.

Printre regulile de baza intru atragerea atentiei sau impresionarea femeii gasim: STUDIAZA TERENUL si NU VORBI DESPRE TINE. Studierea terenului face referire la a stii cu cine te intalnesti, a stii unde ajungi, spre a purta o tinuta care se potriveste cu contextul. Stii, ma gandesc ca la birou ai putea sta in pulover si camasa, dar din cand in cand iti iei un sacou foarte fit tocmai ca sa impresionezi o colega. Si nu esti un caz izolat.

Daca ai ales tinuta potrivita contextului – iar asta se face prin studiu de cod vestimentar sau sfaturi dedicate de la profesionisti in domeniu – este vremea sa adaugi ceva persoanel. Seria este mare: cravata, esarfa, batista, pantofi sau ceas. Diferit de toti ceilalti, dar fara a epata si fara a insirui cate 5 sau 6 accesorii colorate. Genul acela de barbati au mai greu parte de femei. De obicei traiesc in grupuri dedicate barbatilor, grupuri in care se admira reciproc. Femeia se cucereste cu simplitate si stapanire de sine, iar nu cu jonglerii si clovnerii.

Daca s-a pasit in terenul femeii, a vorbi despre tine este una dintre greselile capitale care duc mai repede decat mai tarziu la iesirea ta din joc. Asa cum imi spun multe dintre prietenele mele, barbatul care vorbeste despre sine si nu asculta este unul nedorit de ginta feminina. Ascult-o. Doare un pic la inceput, dar trece cu timpul 🙂 S-ar putea, ca atunci cand vei avea parte de femei, iar nu de fete sau copile, greutatea cuvantului doamnei tale sa intareasca starea ta de spirit asa cum n-ai mai vazut vreodata.

Lasa hainele sa vorbeasca pentru tine. Poarta-te curat. Si la propriu si la figurat. La vitezele de astazi, mai ales la varste fragede, ajungi foarte repede fara haine pe tine, Iar acolo, in spatele usilor inchise, vei vedea ca ceea ce conteaza este demontarea rapida a hainelor – accesoriile multe incurca, orele petrecute in sala de sport incep sa faca diferenta, iar multa carte citita lasa loc si pentru o data viitoare. Cumulul de factori enumerat se sedimenteaza in timp si necesita oaresice efort sub indrumare specializata. Intreaba-ma. S-ar putea sa gasesti solutii chiar aici. Cazuistica este mare la Domni de Romania. Fireste, oricand, in afara de sfaturi, vei primi tinutele speciale pentru cazul si cerintele tale.

Continuam pe aceeasi tema la o data viitoare.