Am invatat in toti anii astia coduri vestimentare, istoricul hainelor, suprapuneri vestimentare, uzanta hainelor. Lucruri necesare. Dar in mod recurent apare o intrebare din partea clientilor: “Cezar, eu cum asortez hainele si culorile in zona de casual si smart casual. Adica ce port eu cel mai des.?”

Raspunsul nu este unul simplu. Dar nici unul complicat. Ideea este sa faci exercitii. Dintre cele corecte. Ce lipseste in aceasta secunda ca totul sa fie in ordine la alegerile de gen? Logica. La acest capitol, trebuie sa joci sah. Da, sah. Un sport nobil cu o logica exemplara, care functioneaza din plin mai ales in zona de smart casual.

Mutarile se fac pe verticala si pleaca de jos in sus alternand nuante inchise cu nuante deschise, subliniind contrastul intre elemente vestimentare consecutive – exact cheia ideii de smart casual: pantofi inchisi, pantaloni deschisi, blazer inchis, camasa deschisa si tot asa (“deschis” si “inchis” face referire la culori sau nuante de culoare consecutive).

Asta este tot, acesta este marele secret. Beneficii? Evitarea vitrinei si evolutia, in timp, catre cea mai buna forma a ta. Exerseaza. Nu te descurci? Cere asistenta la [email protected]