1. Intr-o mare de gri si negru – mai ales in lumea barbatilor – culoarea este oricand binevenita. Cu atentie si masura, insa. Paletarele de culoare pentru barbati sunt total diferite de cele pentru femei.

In prima instanta par sa semene, insa orice producator de haine barbatesti cu minte, va diminua, va atenua stralucirea unei culori pana la gama la care aceasta va deveni o nuanta mai pamantie, mai stearsa, asa cum se cade a fi purtata de catre varbat.

Orice iesire in decor pe tema rosu aprins, roz sidefat, albastru stralucitor sau verde smarald, te arunca in haurile oprobriului . Chiar daca nu fatis, subliminalul privitorului va declansa o doza mare de sarcasm.

Fac vorbire aici de culoarea hainelor, nu a accesoriilor – buton, cravata, curea. Acolo, uneori, nuantele puternice fac sens tocmai pentru a scoate in evidenta o compozitie mai terna.

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi povesti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de a te imbraca in varianta ta cea mai buna. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/