Lumea de astazi este in mare parte, despre dinamica. Ne miscam grupat, ne miscam organizat, ne miscam aleatoriu, ne miscam pentru o cauza sau alta. Ideea este ca nu stam, Mai deloc.

Ca sursa rapida de deplasare recomand cu toata inima avionul. Legenda spune ca este si cel mai sigur. Asta la nivel declarativ, conform statsiticilor. Drumurile prin aeroporturi m0au facut sa inteleg urmatoarele trei aspecte relevante (s-ar putea sa-ti foloseasca candva):

1. Imbraca-te in costum cand calatoresti cu avionul – avantaje? Treci mai repede de controlul fizic si numai pentru ca vamesii te privesc cu alti ochi. Asta mi se intampla mie cel putin. In plus, nu se stie de cine dai in calatoriile tale – s-ar putea ca persoana de langa sa fie urmatoarea ta sursa de venit sau dragostea vietii tale – nu vrei ca momentul dialogului sa te gaseasca nepregatit.
2. Nu miza pe bagaje grele – incearca ceva lejer, de mana si atat. Nu-mi placea asteptarea bagajului pe linia rulanta. Ajung mai repede la destinatia pe care mi-am propus-o si intr-un timp mult mai bun. Da, voi recomanda mereu calatoria in care esti insotit de un duffle bag, 500 Euro cash si un card plin. Dupa posibilitati.
3. Incalta-te cu loafer – sunt mai usor de dat jos din picioare, atat cand ti se solicita acest lucru, la controlul vamal, cat si dupa, atunci cand dupa 5 ore de zbor, picioarele incep sa se umfle.
Voiaj placut!